O lo'u ofisa(2)

O le a le artkal beads?

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

O Artkal o se ituaiga o pulu fuse e mafai ona liusuavai faatasi lopa, e laiti ma o'o.

O lenei ituaiga o pulu na muamua faʻaalia i Tenimaka ma isi atunuʻu, ma na latou faʻaogaina lenei ituaiga o pulu e fai ai teuteuga o aso malolo.O le uluaʻi faʻavaeina o le faʻailoga o se Siamani e igoa ia Malte Haaning.I le taimi muamua, sa galue o ia o se paipa, ona ia mauaina lea o le pisinisi ma suia i hama lopa.

I le taimi nei, o le "hama beads" e lauiloa tele i atunuu o Amerika i Saute ma Siamani, aemaise lava i Siamani, lea e tusa ma le "56% o le maketi maketi o fuse beads."

I atunuu o Amerika i Saute, o le faailoga o le "perler beads", lea e maua ai le 98% o le maketi o lopa i le Iunaite Setete.Faatasi ai ma lona fatufatuga e maualuga atu nai lo ana uo, ua faia e perler le tele o pusa fuse pusa, o ia mea taitasi e iai ona uiga uiga ese, o lea e matua alofagia ma sailia e tagata faatau.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le maketi, eseese ituaiga fuse beads, e pei o Artkal Beads, Nabbi Beads, Pyssla Beads ma Aquabeads, ma e sili atu i le 200+ lanu i luga o le artkal Beads range.

O maketi autu o Artkal beads e tele lava ina faʻapitoa i atunuu i Saute Amerika, aemaise lava Mekisiko, Chile, Peru, ma isi.E le gata ina tele a latou lanu, ae o le lelei foi o pulu e le maualalo i le perler.Sa latou maua foi se leo maualuga i le lotoifale.I le faaopoopo atu i atunuu i Saute Amerika, o nisi atunuu Europa ma Amerika e fiafia foi i lopa artkal

O lopa Artkal e 4 lopa fuse lapopo'a, o lo'o i ai: 2.6mm, 3mm, 5mm, 10mm beads .i totonu o nei lapopoa, o le 2.6mm fuse beads ma le 5mm fuse beads e masani ona faʻaaogaina mo le faia o 2D artwork ma 3D artwork, latou te 2. ituaiga o mea, PE ma EVA lopa .O lopa PE e faigata nai lo EVA lopa.

Artkal Beads e masani ona faʻameaalofa i e pele, pe faʻaaogaina teuteu.Latou te faia fa'ailoga mata'ina, mama ki ma maneta pusaaisa.Matou te faʻalogo i matua ma matua matutua i le lalolagi atoa o loʻo tausia pea Artkal Beads na faia mo i latou i le tele o tausaga talu ai!

"Artkal beads" ua avea nei ma Top3 ta'imua o lo'o fa'afefiloi fa'atasi i le lalolagi.


Taimi meli: Nov-28-2022